Прес-центр20 cічня 2021, 09:01

Буде сформований новий склад спостережної комісії при облдержадміністрації

Керуючись пунктом 12 положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2004 року № 429 (зі змінами), повідомляємо про припинення повноважень спостережної комісії при облдержадміністрації та формування її нового складу.

Підприємства, установи і організації незалежно від форми власності, які бажають включити до нового складу спостережної комісії своїх представників, мають змогу подати до облдержадміністрації відповідні пропозиції, підписані керівником підприємства, установи, або рішення керівного органу організації. Окремі громадяни подають заяви, підписані особисто.

Членами спостережної комісії не можуть бути судді, представники органів прокуратури, органів внутрішніх справ, Служби безпеки, Державної кримінально-виконавчої служби, адвокати, особи, які мають не погашену чи не зняту в установленому законом порядку судимість, а також особи, які раніше входили до складу спостережних комісій і повноваження яких були припинені достроково.

Пропозиції від підприємств, установ і організацій та заяви від окремих громадян приймаються до 1 лютого 2021 року на електронну адресу: vvpo@loga.gov.ua.