Прес-центр12 травня 2017, 15:05

Через діалог та довіру ми змінимо ситуацію в області на краще, – Юрій Гарбуз у Новопсковському районі

Сьогодні, 12 травня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз з робочою поїздкою перебуває у Новопсковському районі.

Метою поїздки очільника області є спілкування з людьми, донесення свого бачення розвитку регіону, налагодження ефективної комунікації. 

Тому перший пункт програми – проведення зустрічі з активом асоціацій освіти, охорони здоров’я, культури, фермерів, рибальства та мисливства у райдержадміністрації. 

Під час заходу обговорили питання розвитку освітньої сфери, аграрного сектора та медицини області.

Юрій Гарбуз зазначив, що ключовими ж залишаються проблеми відсутності довіри до влади, комунікації та кваліфікованих кадрів.

«Системна криза спонукає до вироблення нових форматів суспільних відносин. Сподіваюся, що через діалог та довіру ми змінимо ситуацію в області на краще!», – наголосив очільник області.

Також у Новопскові Юрій Гарбуз провів виїзний прийом громадян. Серед питань, які найбільше хвилюють людей, – надання медичної допомоги тяжкохворим.

На прийом завітали учасники народного хору «Слобожани» і фольклорного гурту «Оксамит». Вони висловили щиру вдячність голові облдержадміністрації підтримку та допомогу українській національній творчості, що розвивається на Луганщині.

Звертаючись до наших артистів, Юрій Гарбуз зазначив: «Ви довели, що Луганщина, творча і дзвінкоголоса та є справжнім світанком України».