Прес-центр7 вересня 2017, 14:09

«Cхід-Eкспо 2017» посилить ділову активність бізнесу Луганщини

Про проведення 12-13 вересня у Києві заходу «Cхід-Eкспо 2017» та участь у ньому більш ніж 30 підприємств малого та середнього бізнесу нашої області на брифінгу для ЗМІ сьогодні, 7 вересня, розповів директор Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації Денис Денищенко.

Делегацію від Луганщини очолить голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

«Незважаючи на ситуацію на лінії розмежування, наш бізнес продовжує розвиток та шукає підтримки. Важливою складовою «Cхід-Eкспо 2017» є і внутрішньообласна кооперація», – відзначив Денис Денищенко.

Він наголосив, що акцентом заходу є промоція малого та середнього бізнесу Луганської та Донецької областей.

Виставка-презентація за участі представників малого та середнього бізнесу двох областей має привернути увагу до наших підприємств та допомогти розширити ринки збуту на всій Україні, а також залучити до співпраці міжнародних партнерів.

«Cхід-Eкспо 2017» організовано Програмою розвитку OOH за підтримки Посольств Японії та Республіки Польща, Луганської та Донецької облдержадміністрацій, Торгово-промислової палати України та Агенції регіонального розвитку Луганської області.