Прес-центр5 листопада 2019, 17:11

Члени Комітету нацбезпеки, оборони і розвідки відвідали Золоте-4

Під час робочої поїздки на Луганщину представники Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки провели моніторингову оцінку щодо ситуації у м. Золотому: ознайомились з матеріально-технічним забезпеченням соціальних закладів, поспілкувалися з жителями та військовими.

«Наша задача – контролювати усі питання щодо безпеки наших громадян, які проживають в населених пунктах поблизу лінії розмежування. І відтепер такі поїздки відбуватимуться постійно, – зазначив голова Комітету Олександр Завітневич. –  Поспілкувавшись сьогодні з населенням, можу з упевненістю сказати, що люди підтримують розведення військ, усі хочуть миру та повернутися до нормального життя».

Голова підкомітету Ірина Верещук за результатами моніторингу відзначила задовільний стан укріплень, побуту та кухні військовослужбовців, згідно з чинним законодавством.

Також заступник голови Комітету Мар’яна Безугла подякувала усім міжнародним партнерам, які надають підтримку населенню та допомагають розбудовувати Луганщину.