Прес-центр13 серпня 2018, 09:08

Цьогоріч вже виконано 50 проектів з реалізації Стратегій розвитку територій Луганської області

Проведений моніторинг реалізації проектів регіонального розвитку, визначених Планами заходів за підсумками І півріччя 2018 року, свідчить про наступне.

Загальна кількість проектів, передбачених Планами заходів на 2018 рік, становить 527 на суму 2,6 млрд гривень, з яких виконано – 50, у стадії реалізації – 301. За звітний період вибрано коштів за проектами 137,2 млн гривень.

Так, на сьогодні розроблено та затверджено відповідними радами стратегії розвитку територіальних громад у містах Рубіжне, Сєвєродонецьк, в Біловодському, Білокуракинському, Кремінському, Міловському, Попаснянському, Сватівському, Старобільському, Новоайдарському, Троїцькому, Станично-Луганському, Новопсковському районах та Білокуракинській, Троїцькій, Новопсковській, Чмирівській об’єднаних територіальних громадах.

Проект Стратегії розвитку Марківського району та Привільської об’єднаної територіальної громади розроблено та буде подано на розгляд на чергової сесії відповідної ради.

Стратегії розвитку м. Лисичанськ, Красноріченської та Привільської об’єднаних територіальних громад в стадії розробки.

Стратегічне планування розвитку Біловодської, Нижньодуванської та Лозно-Олександрівської об’єднаних територіальних громад лише започатковується.

Плани заходів розроблені та затверджені у містах Сєвєродонецьк, Рубіжне, Біловодському, Білокуракинському, Кремінському, Міловському, Попаснянському, Сватівському, Старобільському, Новоайдарському, Троїцькому, Станично-Луганському, Новопсковському районах та Білокуракинській, Троїцькій, Новопсковській, Чмирівській об’єднаних територіальних громадах.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням.