Прес-центр21 грудня 2019, 17:12

Дарувати сімейний затишок дітям на Луганщині стає традицією

Одразу чотири дитячі будинки сімейного типу відвідав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай. Там він привітав вихованців з Днем Святого Миколая та прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим.

Першими очільник Луганщини відвідав сім’ю Рената та Вероніки Закірових, які виховують 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У 2014 році родина Закірових переїхала до Лисичанська з окупованого Стаханова разом з 4 дітьми.

Юлія, донька Рената та Вероніки, разом із своїм чоловіком Сергієм також створили дитячий будинок сімейного типу, де виховуються вісім дітей.

Після того він відвідав сім’ю Людмили та Василя Ковриженків, які виховують 10 дітей. Малеча одразу ж розпочала хвалитись очільнику області своїми успіхами у навчальних та спортивних змаганнях, а також знаннями іноземних мов.

Сім’я Карена і Ольги Гюрджянів та 10 дітей, які виховуються ними, наступними зустріли Сергія Гайдая своїм домашнім затишком. Він подякував подружжю за те тепло, любов та турботу, яке вони дарують малечі.

На іграшки та солодощі, які дарував Сергій Гайдай вихованцям дитячих будинків сімейного типу, діти віддячували виконанням пісень та віршів.

Супроводжували голову облдержадміністрації його заступник Катерина Безгинська, начальник служби у справах дітей ОДА Раїса Родіна та Лисичанський міський голова Сергій Шилін.