Прес-центр22 жовтня 2018, 10:10

Делегація Луганської області взяла участь у регіональному тренінгу з управління проектами

19-20 жовтня у Краматорську в рамках виконання Регіональної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Луганській області на 2017-2020 роки делегація з Луганщини у семінарі з розробки та управління проектами, що фінансуються за державні кошти.

До складу делегації увійшли представники громадянського суспільства та органів влади різних рівнів.

Слід зауважити, що подібні конкурси організовуються та проводяться в областях, а також у містах і районах відповідно до положень постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка».

Навчальний захід ініційовано Координатором проектів ОБСЄ в Україні у партнерстві з Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України у рамках програми «Зміцнення інституційної спроможності Уряду України та організацій громадянського суспільства для ефективної реалізації проектів за державного фінансування».

На початку тренінгу присутніх привітав заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема як представник керівництва центрального органу виконавчої влади, що здійснює координацію виконання згаданої постанови.

Слід зауважити, що обласна влада приділяє значну увагу питанням підвищення кваліфікації та практичних вмінь як представників громадських об’єднань області, так й співробітників органів місцевої влади та органів місцевого самоврядування, задіяних у галузі зв’язків з громадськістю.

Тому вона сприятиме проведенню подібних заходів у регіоні та участі в них найширшого кола представників організацій громадянського суспільства Луганщини.