Прес-центр19 серпня 2021, 14:08

Делегація з Луганщини бере участь у всеукраїнському освітньому форумі в Києві

Сьогодні в Києві розпочав роботу Всеукраїнський серпневий форум «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху».

Цей традиційний освітянський захід відбувається за участі Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова та Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.

До роботи форуму долучилася й делегація освітян Луганщини на чолі із заступницею голови обласної державної адміністрації Катериною Безгинською та директором Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Юрієм Стецюком.

Програмою заходу також передбачено телеміст за участю учнівського самоврядування з Міжнародного дитячого центру «Артек» у Пущі-Водиці, молодих вчителів Нової української школи, представників громадської організації «Батьки SOS»; робота локації «Українська школа у просторі активної взаємодії. Співпраця з міжнародними партнерами «Нові горизонти міжнародного співробітництва».

До участі у форумі запрошені заступники голів обласних державних адміністрацій, керівники департаментів освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, структурних підрозділів освіти і науки міських рад, закладів післядипломної педагогічної освіти, регіональних управлінь Державної служби якості освіти України, а також ректори педагогічних університетів.