Прес-центр21 липня 2017, 10:07

21 липня – круглий стіл «Фінальні проекти ДБН щодо дитячих садків, шкіл, медичних закладів, а також планування і забудови територій, вулиць і доріг»

21 липня 2017 року у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ відбудеться круглий стіл «Фінальні проекти ДБН щодо дитячих садків, шкіл, медичних закладів, а також планування і забудови територій, вулиць і доріг» під головуванням заступника Міністра з питань будівництва Лева Парцхаладзе.

Під час круглого столу будуть розглянуті остаточні редакції:

— проекту ДБН щодо планування і забудови територій;

— проекту ДБН щодо вулиць та доріг населених пунктів;

— проекту ДБН щодо будинків і споруд дитячих дошкільних закладів;

— проекту ДБН щодо будинків і споруд навчальних закладів;

— проекту ДБН щодо закладів охорони здоров’я.

Мета перегляду та зміни ДБН – їх удосконалення відповідно до сучасних норм та врегулювання проблемного питання розгляду відхилень від державних будівельних норм.

Зазначені  проекти нормативних актів розміщені на сайті Мінрегіону за посиланням: http://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/building/tech-reg/normu....

У круглому столі візьмуть участь представники Мінрегіону, Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства інфраструктури, Державної служби з надзвичайних ситуацій, фахівці у галузі будівництва та архітектури, міжнародні та громадські організації, науково-дослідні установи, представники ЗМІ.

За матеріалами прес-служби Мінрегіону