Прес-центр30 травня 2017, 11:05

Мінрегіон та ДАБІ спільно з КБУ оголошують конкурс на кращий будівельний об’єкт 2016 року

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголошено відкритий конкурс на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні у 2016 році.

Щорічний конкурс проводиться з метою популяризації кращих об’єктів житлово-цивільного та промислового призначення, збудованих та прийнятих в експлуатацію в Україні.

Цього року конкурс на кращі будинки і споруди проводиться до 11 серпня.

Організаційно-технічне забезпечення проведення конкурсу покладено на Держархбудінспекцію та Конфедерацію будівельників України.

Інформація про умови конкурсу та вимоги щодо оформлення матеріалів будуть розміщені на офіційному веб-сайті Конфедерації будівельників України та Держархбудінспекції у розділі «Конкурс на кращий об’єкт».

Учасниками конкурсу можуть бути як юридичні, так і фізичні особи незалежно від форми власності, які виступали замовниками (забудовниками) об’єкта будівництва, генпідрядні будівельні та проектні організації. Для проведення конкурсу утворено журі.

Документи для участі у конкурсі прийматимуться до 20 червня поточного року.

Матеріали для участі у конкурсі приймає Конфедерація будівельників України (адреса Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4,
тел./факс: (044) 200-04-52, e-mail: konkursbud2017@ukr.net).