Прес-центр15 лютого 2018, 16:02

Проведено чергове засідання колегії управління містобудування та архітектури облдердажміністрації

15 лютого 2018 року відбулось чергове  засідання колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації (далі – Колегія), на якому були розглянуті  підсумки роботи управління містобудування та архітектури облдержадміністрації та місцевих органів містобудування та архітектури за 2017 рік та визначені пріоритетні напрями роботи на 2018 рік.

Також були розглянуті актуальні питання організації роботи з інформаційного наповнення баз даних містобудівного кадастру на місцевому рівні, звіт про виконання Обласного плану заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення на 2017 - 2021 роки "Безбар'єрна Луганщина, стан розробки «Регіональної програми щодо просторового планування територій, забезпечення містобудівною документацією населених пунктів Луганської області на 2018-2021 роки». 

В рамках проведення Колегії відбулась  дискусія щодо практики застосування  містобудівного законодавства, внесення змін в містобудівне законодавство, а також розглянуті проблемні питання архітектурно-будівельного контролю.

В роботі колегії взяли участь, представники управлінь облдержадміністрації, члени Колегії та архітектори міст та районів області, представники Департаменту архітектурно-будівельної інспекції у Луганській області.

З доповіддю щодо підсумків роботи управління містобудування та архітектури облдержадміністрації та місцевих органів містобудування та архітектури за 2017 рік голова Колегії  Івасішин М.Д.