Прес-центр16 листопада 2017, 14:11

Відбулась колегія управління містобудування та архітектури облдержадміністрації

16 листопада 2017 року проведено засідання колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації (далі – Колегія), на якому були розглянуті  практичні питання та завдання визначені Мінрегіоном України щодо організації діяльності з просторового планування, внесення змін до законодавства та будівельних норм, а також проблемні питання у сфері містобудівної діяльності, децентралізації та шляхи їх вирішення.

В роботі колегії взяли участь заступник голови облдержадміністрації Данієлян В.Р., представники управлінь облдержадміністрації, члени Колегії та архітектори міст та районів області.

З доповіддю щодо проблемних  питань у сфері містобудівної діяльності, децентралізації та шляхів їх вирішення виступив  голова Колегії  Івасішин М.Д.

Було проведено обговорення питання про стан виконання заходів зі створення містобудівного кадастру Луганської області.

На Колегії були  розглянуті актуальні питання розробки розділів інженерно-технічних заходів цивільного захисту у містобудівній документації.

В рамках проведення Колегії відбулась  дискусія щодо практики застосування  містобудівного законодавства та вирішення проблемних питань архітектурно-будівельного контролю.