Прес-центр15 лютого 2018, 16:02

Відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури

15 лютого 2018 року відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації (далі – Рада), на якому були розглянуті  два питання.

1. Проектне рішення «Генеральний план та план зонування території м. Попасна, Попаснянського району» розроблений ДП «УКРНДПЦИВІЛЬБУД».

2. Проектне рішення «Детальний план території для будівництва АЗС за межами населених пунктів на території Комишуватської селищної ради Попаснянського району розробленого ТОВ «Київський інститут нерухомості».

В роботі Ради взяли участь члени архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури облгосадміністрації, заступник голови Попаснянської міської ради Табачинський М.М., представники розробника містобудівної документації, головні архітектури міст та районів області, представники Департаменту архітектурно-будівельної інспекції у Луганській області.

 Представив проектне рішення «Генеральний план та план зонування території м. Попасна, Попаснянського району»  головний архітектор проекту Бишев І.В.

Необхідність корегування генерального плану м. Попасна виникла у зв'язку з зміною соціально-економічного розвитку міста та подіями, які відбулись на Сході України у 2014 році.

Зміни в сфері соціально-економічних процесів викликають створення нових підприємств малого та середнього бізнесу, житлового будівництва, розвиток транспортної та інженерної інфраструктури.

В рамках засідання Ради відбулось  обговорення вищезазначених проектних рішень. Свої зауваження та питання висловили члени Ради.

За підсумками засідання Ради було прийняте рішення, після усунення зауважень та доопрацювання проектів, рекомендувати Попаснянській міській раді затвердити цю містобудівну документацію.