Прес-центр12 вересня 2008, 15:09

Робоча поїздка

Під час поїздки директор ознайомився з роботою архівного відділу Сватівської райдержадміністрації та КП «Трудовий архів Сватівського району». Було перевірено стан ведення діловодства в Сватівському районному суді, Райгородському фельдшерсько-акушерському пункті та Райгородській сільській раді.

Також Старовойтов М.М. відвідав каплицю Святого Воскресіння в селі Свердлівка Райгородської сільської ради. Під час робочої зустрічі з райгородським сільським головою Малець Т.І. директор Держархіву області запропонував повернути селу Свердлівка колишню назву – Боголюбівка.
Директор Державного архіву Луганської області відвідав Райгородську загальноосвітню школу І-ІІ ступеня. Старовойтов М.М. провів урок для учнів
5-9 класів, на якому ознайомив присутніх з трагічними подіями під час Голодомору 1932-1933 років та з маловідомими сторінками історії сіл Райгородської територіальної громади.
Під час уроку директор Держархіву презентував та подарував Райгородській школі науково-документальне видання «Голодомор на Луганщині 1932-1933 рр. Документи. Аналіз. Коментарі» авторів Старовойтова М.М., Михайличенко В.В.