Прес-центр28 грудня 2018, 15:12

ДОВІДКА по об'єктам будівництва за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості

Постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості» від 06.12.2017                 № 983 (надалі – Постанова) Луганській області розподілена субвенція у розмірі 109425,6 тис.грн.

Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2018 р. № 187 затверджено перелік проектів та заходів, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. До названого переліку  зокрема потрапило 11 амбулаторій.

В рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості:

- розроблена проектно-кошторисна документація для будівництва амбулаторій;

- отримані містобудівні умови і позитивні висновки експертизи проектно-кошторисна документація;

- 10.09.2018 проведено тендерні торги на визначення генеральних підрядників будівництва та акцептовано 11 тендерних пропозицій та укладено договори будівельного підряду.

Також, управлінням подано 11 повідомлень про початок виробництва робіт до Інспекції ДАБК, які вже зареєстровані.
По дев’яти амбулаторіям повністю виконані роботи з улаштування фундаментів та ведуться роботи з кладки стін, по 3 з них вже на ззавершальному етапі.
По двом амбулаторіям ведуться роботи  з улаштуванню фундаментів це амбулаторії в с. Колядівка Новоайдарського району та с. Чмирівка Старобільського району.