Прес-центр26 жовтня 2017, 09:10

В рамках ДФРР в 2017 році буде профінансовано майже 800 інвестиційних проектів у всіх областях України, — Зубко

Уряд схвалив додатковий перелік інвестиційних проектів регіонального розвитку з обсягом фінансування понад 98 мільйонів гривень в рамках Державного фонду регіонального розвитку. Про це повідомив за результатами засідання Уряду  Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

 «Ці кошти ДФРР спрямовуються на такі івестпрограми як будівництво та реконструкція соціальних об’єктів (лікарні, школи, поліклініки), відновлення мостової інфраструктури, проведення термомодернізації тощо. Загалом в рамках ДФРР в 2017 році буде профінансовано майже 800 інвестиційних проектів у регіонах України», — зазначив Геннадій Зубко.

Він повідомив, що до проекту розпорядження щодо фінансування за рахунок ДФРР включено проекти щодо проведення комплексних заходів з термомодернізації шкіл у Вінницькій, Донецькій, Запорізькій, Одеській і Тернопільській областях, реконструкції лікувальних установ, садочків, шкіл, стадіонів у Запорізькій, Одеській, Полтавській і Чернігівській областях, реконструкції мостового переходу у Луганській області, будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям у Херсонській області.

Нагадаємо, що загальний обсяг фінансування ДФРР на 2017 рік становить 3,5 млрд гривень.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України