Прес-центр29 червня 2018, 09:06

Буревій в Луганській області

28.06.2018 року о 17:00 по області пройшла буря з вітром, градом.

м. Рубіжне вітром позламувала дерева,  на багатоповерхових домах пошкоджено кровлю, частина міста без електропостачання, пошкоджено 5 автомобілів (по даним НП), без електропостачання залишився приватний сектор р-н Силікатного(1000 абонентів), до лікарні доставлено 4 особи (1 особа з садинами 2 особи з забоями від госпіталізації відмовилися на амбулаторному лікуванні, 1 особу з діагнозом лобна рвана рана - Постільга А.С.,1956р.н. пр. Московський, 8 кв.49 доправлено до травматологічного відділення)

м. Кремінна впавшим  деревом у р-ні автовокзалу пошкоджено газопровід (роботи відновлювальні ведуться), ведуться відновлювальні роботи по енергопостачанню - 3 бригади.   

Смт. Біловодськ по вул. Гуньяна,81 багатоповерховий будинок, пошкоджено дах.

м. Старобільськ  пошкоджені дерева, деревами пошкоджені ЛЕП - 2940 абонентів.

У Ст. Луганському р-ні  внаслідок шквального вітру та падіння дерев на території с. Передільське та с. Геївка Передільської сільської ради у с. Передільське пошкоджено лінію електропередач ВЛ-04кВт., с. Геївка відключено електротрансформатор. Також внаслідок негоди пошкоджені частково дахи 4 будинків (3 житлових, 1 нежитловий) по вул. Центральна, Набережна с. Передільське та 1/3 частина даху житлового будинку по вул. Набережна, с. Геївка

За даними диспетчера ЦДП м. Щастя по області знеструмлені 285 ТП (8877 абонентів).

По області створені аварійні бригади, ведуться роботи по ліквідації наслідків стихійного лиха.