Прес-центр21 червня 2017, 14:06

Командно-штабне навчання у Біловодському районі

21 червня 2017 відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Луганської області на 2017 рік, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 21.02.2017 № 92, було проведено командно-штабне навчання органів управління та сил цивільного захисту місцевої ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Біловодського району.

Навчальні цілі:

1.  Вдосконалення навичок керівників органів управління цивільного захисту у приведенні підпорядкованих сил в готовність до дій за призначенням.

2.  Злагодження дій органів управління, організація взаємодії та всебічного забезпечення у ході реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

3.  Набуття практичних навичок зі збору, обробки та аналізу інформації про обстановку, підготовки даних для прийняття рішення, планування дій органів управління та сил цивільного захисту, своєчасного доведення завдань до підлеглих, безперервного управління ними у ході проведення рятувальних та інших невідкладних робіт.