Прес-центр16 березня 2017, 14:03

Підведення підсумків роботи в 2016 році територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту

2 березня 2017 року в залі засідань облдержадміністрації під головуванням першого заступника голови, виконуючого обов’язки голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Власенка Р.Г. було проведено збори керівного складу територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту по підведенню підсумків роботи в 2016 році і визначенню основних завдань на 2017 рік.

У зборах прийняли участь міські голови та голови райдержадміністрацій, які є керівниками цивільного міст і районів, керівники територіальних (регіональних) спеціалізованих служб цивільного захисту, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники обласних підприємств, установ та організацій, а також представники силових структур.

Було заслухано звіти про стан виконання заходів цивільного захисту на території Луганської області Мирошниченка В.Ф. – начальника управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, Савельєва І.В. – начальника Головного управління ДСНС України у Луганській області, Сурая В.А. – директора Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації, Шилина С.І. – Лисичанського міського голови, Юрченка О.В. – першого заступника голови Новоайдарської райдержадміністрації та Ханатова М.М. – першого заступника голови, виконуючого обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації. Також обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення. Визначено пріоритетні напрями роботи у 2017 році.

За підсумками зборів роботу керівного складу цивільного захисту області, міст і районів, обласних служб, підприємств, установ та організацій у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у 2016 році визначено задовільною.

На завершення зборів проведено церемонію нагородження керівників та фахівців за вагомий внесок у справу захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у 2016 році почесними грамотами Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації, грамотами та нагрудними знаками Головного управління ДСНС України у Луганській області.