Прес-центр24 листопада 2015, 16:11

Про Регіональний штаб з питань, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України

Управлінням з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації спільно з Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації організовано взаємодію з Регіональним штабом з питань, пов'язанах із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Основними завданнями Регіонального штабу є надання всебічної соціальної допомоги громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції включаючи їх тимчасове розміщення у визначених Регіональним штабом об'єктах. З метою зустрічі, надання первинної допомоги, допомоги у тимчасовому розміщенні на залізничному вокзалі "Харків-Пасажирський" розгорнуто щоденну роботу Консультаційного пункту Регіонального штабу. У разі необхідності Регіональний штаб забезпечить надання допомоги у тимчасовому розміщенні на території області та в інших регіонах України громадянам, які постраждали від наслідків надзвичайної ситуації на території складів ракетно-артилерійського озброєння Сектору «А» у м. Сватове.

Контактна особа для зв'язку - відповідальний секретар Регіонального штабу ЩЕРБИНА СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ, моб. тел.: (067) 540-68-06.