Прес-центр11 жовтня 2017, 16:10

У Сєвєродонецьку проведені змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки»

11 жовтня 2017 року на базі навчально-тренувального полігону Головного управління ДСНС України у Луганській області відбулись змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки».

 

На змагання зібрались 18 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста Сєвєродонецьк, які приїхали вдосконалювати свої вміння та навички діяти у надзвичайних ситуаціях. Метою проведення цих змагань є популяризація серед дітей Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки», як форми здорового та активного способу життя, підвищення рівня знань дітей в галузі безпеки життєдіяльності.

Командами учасників змагань прийнято участь у «Бойовому розгортанні та гасінні пожежі» з розгортанням пожежного рукава, подолання смуги перешкод, подавання води від пожежного автомобіля та гасіння умовної пожежі.

Одним з найскладніших етапів змагань було проведення рятувальних робіт на воді, яке передбачало транспортування на спортивному катамарані умовно потерпілого та евакуацію його до берегу.

За підсумками всіх етапів змагань, команди які посіли призові місця в командному заліку, були нагороджені грамотами та дипломами, а команда-переможець отримала кубок.