Прес-центр12 лютого 2018, 12:02

10 лютого 2018 року відбувся семінар-практикум для викладачів художніх шкіл і художніх відділень шкіл мистецтв на тему «Культурна пам'ять та національна ідентичність українців»

10 лютого 2018 року на базі КПНЗ «Сєвєродонецька дитяча художня школа» відбувся обласний семінар-практикум для викладачів художніх шкіл і художніх відділень шкіл мистецтв на тему «Культурна пам'ять та національна ідентичність українців», в якому взяв участь 51 викладач з 18 художніх шкіл і відділень шкіл мистецтв.

Програма семінару містила: семінарське заняття «Культурна пам'ять та національна ідентичність українців» (Смоліна Ольга Олегівна - доктор культурології, кандидат мистецтвознавства, професор кафедри філософії Східноукраїнського національного університету ім.В.Даля), майстер-клас «Панно в техніці пейп-арт» і знайомство з роботами ІІ Всеукраїнського конкурсу витинанки (викладач вищої категорії КПНЗ «Школа мистецтв естетичного виховання м. Щастя» Волкова Ірина Вікторівна). Також протягом семінару були розглянуті організаційні  питання роботи методичного об’єднання художників (старший викладач вищої категорії Шматко Леонід Євгенович). За підсумками семінару директором  КУ «ЛОЦНМРКІіК» Железовською Л.А. були вручені сертифікати учасників.