Прес-центр17 жовтня 2017, 12:10

15 жовтня о 18.00 відбувся концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії

15 жовтня о 18.00 Луганська обласна філармонія запросила на концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом головного диригента Євгена Тутевича.
В цей музичний вечір сєвєродончани та гості міста мали чудову змогу доторкнутися до вічності та насолодилися майстерним виконанням симфонічних творів одного з найвідоміших композиторів всіх часів - Людвіга ван Бетховена.
Його великі симфонії, сповнені героїко-драматичного стилю, можна було почути на концерті у всій їх складності та багатоплановості: Симфонію № 2, ре мажор з її непомірною глибиною та філософським характером і Симфонію № 6 «Пасторальна», фа мажор, музика якої сповнена безтурботним щастям та передає відчуття, пов'язані з сільською природою.
Незважаючи на холодну та дощову погоду, концерт, представлений цього вечора, запамятався всім своєю напрочуд теплою атмосферою.
То ж ми дякуємо всім, хто провів його разом з нами, слухаючи музику одного з найбільших геніїв світу і запрошуємо на наступний концерт, який відбудеться 29 жовтня під керівництвом запрошеного диригента Робіна Енгелена /Німеччина/ та за участю відомих солістів України та зарубіжжя.