Прес-центр2 травня 2018, 13:05

18 травня Луганська обласна філармонія запрошує відвідати Благодійний концерт на підтримку соліста Ігоря Новікова!

Луганська обласна філармонія запрошує на Благодійний концерт на підтримку соліста Луганської обласної філармонії, Лауреата Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів - ІГОРЯ НОВІКОВА, творчість якого відома не тільки на Луганщині, але й у всій Україні та за кордоном. 

Сьогодні Ігор Новіков перебуває в дуже важкому стані: більша частина його життя проходить на лікарняному ліжку (обидві нирки співака не працюють). Та, незважаючи ні на що, співак продовжує виступати на сцені, радуючи слухачів своїм неповторним голосом. 

Концерт, що відбудеться за сприянням Луганської обласної державної адміністрації, а також інформаційних організацій «Медіапростір Україна», «Луганський прес-клуб» і радіо «49 ́ параллель», організовується з метою збору пожертв на термінову операцію з пересадки нирки (вартість якої  - 80 тисяч доларів).

У цей музичний вечір свій вишуканий спів даруватиме творча родина солістів Луганської обласної філармонії (Олена Босенко та Ігор Новіков), яка виконає яскраву програму у супроводі Академічного симфонічного оркестру під керівництвом Заслуженого діяча мистецтв України, головного диригента  Євгена Тутевича. До концерту увійдуть найвідоміші музичні твори: «Місяць на небі», «Гандзя», «Ой, у вишневому саду», «Я піду в далекі гори», «Чорнії брови, карії очі», «'O sole mio», «Tanzen möcht' ich» та багато інших. 

Благодійний концерт відбудеться 18 травня о 18:00 у концертній залі Сєвєродонецького музичного коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва. 

Добровільні пожертвування на порятунок співака ви можете залишити за допомогою благодійного рахунку (реквізити вказані нижче) чи спеціальних скриньок для пожертвувань, що будуть розташовані на вході у концертну залу. 

Приходьте, щоб насолодитися неповторною класичною музикою та допомогти талановитому співаку зробити ще один впевнений крок до життя!

БЛАГОДІЙНИЙ РАХУНОК:
Новікова Антоніна Пилипівна
ІНН 1855518543
ОТРИМУВАЧ ПЛАТЕЖА
ПРИВАТБАНК
ОКПО 14360570,
МФО 305299
РАХУНОК ОТРИМУВАЧА
29244825509100
ДЛЯ ПОПОВНЕННЯ КАРТИ
5168742207628748
телефон мами Антоніни Пилипівни
+380992787395
Будемо вдячні за будь-який внесок і підтримку!