Прес-центр21 листопада 2017, 17:11

21 листопада артисти Луганської обласної філармонії взяли участь у заході, присвяченому Дню Гідності та Свободи

Артисти Луганської обласної філармонії взяли участь у заході, присвяченому Дню Гідності та Свободи.
Сьогодні, 21 листопада, у стінах Сєвєродонецького обласного музичного училища імені С.С. Прокоф’єва вшановували пам'ять героїв Революції Гідності, загиблих воїнів-захисників України, хто віддав своє життя за Україну, за її майбутнє. Слово мала заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, яка від імені очільника області привітала всіх присутніх зі святом і нагородила Листом Подяки учасників Революції Гідності та її активістів.
У пам'ять про загиблих героїв вокальний ансамбль пісні і танцю «Радани» запалив свічки пам’яті та виконав українську лемківську тужливу народну пісню «Плине кача по Тисині» і «Нашим героям», які в одну мить згуртували справжніх патріотів Батьківщини. Після цього всі присутні вшанувати Героїв хвилиною мовчання.
У продовженні заходу віддати шану пам’яті Героям та привітати зі святом мали честь й інші артисти Сєвєродонецька, а також вокалісти естрадного ансамблю пісні і танцю та ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії: своїм теплим словом, своєю молитвою, щирою українською піснею. Отже, всім, хто свято вірить, що на нашу землю скоро прийде мир, у кого в очах – надія у світле майбутнє ми присвятили пісні, сповнені добра, миру та єдності.
Ми віримо у злагоду, процвітання нашої Держави. І ми обіцяємо, що пам’ять про Героїв України вічно житиме в нашій пам’яті, бо Герої не вмирають!