Прес-центр25 вересня 2017, 15:09

23 вересня відбувся концерт Академічного симфонічного оркестру під керівництвом Лучано Камарго

23 вересня відбувся концерт Академічного симфонічного оркестру, який подарував всім присутнім слухачам незабутній вечір бразильської симфонічної музики під керівництвом запрошеного музиканта і диригента зі значним професійним досвідом, Лучано Камарго.
Цього музичного вечора під керівництвом маестро та у виконанні оркестру прозвучала загадкова та яскрава творчість найвідоміших латиноамериканських композиторів, які вже давно завоювали увагу слухачів своїм неповторним колоритом, запальними ритмами та волелюбною музикою.
У програмі можна було почути легендарний твір «Il Guarany» з життя найзагадковішого композитора Бразилії Антоніо Карлоса Гомеса, екзотичніий твір бразильського композитора Гуерра Пейші «Museu da Inconfidencia», твір «Festa das Igrejas» одного з найвизначніших композиторів Бразилії Франциско Мігнона та «Бразильська Бахіана № 4» відомого латиноамериканського композитора Ейтора Вілла-Лобоса.
Отже, екзотична подорож латиноамериканськими ритмами чарівної Бразилії видалась напрочуд цікавою та подарувала всім присутнім неповторні звуки задушевної, пристрасної та водночас щирої музики.
А ми вже чекаємо на вас 29 вересня, 0 18.00, щоб насолодитися чарівною, легкою та задушевною музикою у концерті під керівництвом запрошеного диригента з Японії - Такуя Шигешита та за участі солістів-інструменталістів: Курта Шміда (вже відомого, як диригента та композитора) /Австрія/ і солістки з Японії - Хікару Кумагаі. які виконають один з творів програми на кларнетах.