Прес-центр4 грудня 2017, 12:12

2 грудня відбувся концерт «Українські хіти і не тільки…» ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії

2 грудня відбувся концерт «Українські хіти і не тільки…» ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії.

Молоді та талановиті артисти ансамблю пісні і танцю «Радани» вже другий рік поспіль радують Сєвєродонецьк, Луганщину та інші області України своєю пісенною творчістю, традиціями та безліччю колоритних програм. У творчій скарбниці ансамблю - великий та різноманітний репертуар та саме сьогодні він поповнився найпопулярнішим - естрадним жанром.
Отже, цього вечора артисти продемонстрували глядачу свою нову програму, сповнену яскравими сучасними піснями, інструментальними творами, запальними та пристрасними хореографічними номерами або як говорить сама назва концерту «українськими хітами і не тільки…». Переважно у концерті звучала тема кохання: пісні на єдиній і всім зрозумілій мові – мові музики та танцю.

Слід зазначити, що у концерті були використані деякі інструменти вперше, тому й сам інструментальний гурт зазвучав ще яскравіше. Так, у програмі можна було почути електроскрипку (Олег Шаповалов), перкусію (Андрій Сінюков), ударні (Владіслав Куліков), електрогітару (Сергій Носуля), бас-гітару (Олексій Маковченко), на клавішних же був сам художній керівник колективу - Ілля Ханенко, який, до речі, виконав одну з ліричних пісень програми - «Знаєш» з репертуару В. Козловського.

Виступи артистів супроводжував майстерно підібраний і змонтований відеоряд, а вдале використання освітлення та світлових ефектів відіграло неабияку роль у сприйнятті показаних у програмі номерів.

Що ж, музичний вечір відзначився новаторством та новими яскравими відчуттями. Сєвєродонецька публіка побачила ансамбль зовсім в іншому амплуа, в той час, як самі артисти показали справжній драйв і подарували глядачу емоційний заряд. 
Від імені всього колективу дякуємо кожному з присутніх за щирі емоції, за оплески, за вашу любов. Сподіваємося, що вам сподобався наш невеличкий музичний експеримент. Чекайте на нові сюрпризи від ансамблю пісні і танцю «Радани» вже на початку Нового 2018 року!