Прес-центр2 жовтня 2017, 16:10

30 вересня ансамбль пісні і танцю "Радани" завітав до с. Новодеркул Біловодського району

30 вересня ансамбль пісні і танцю "Радани" завітав до с. Новодеркул Біловодського району, де відбулися святкові заходи, присвячені 250-річчю Деркульського кінного заводу № 63.
Урочистості розпочалися театралізованим прологом, яскравим кінним парадом, кінно-спортивними змаганнями, а також нагородженням тих, хто присвятив своє життя дуже важливій справі.
На святі також були присутні почесні гості. Слово мав очільник області Юрій Гарбуз, який привітав колектив одного з найстаріших агропідприємств України з ювілеєм та вручив обласні відзнаки кращим робітникам заводу.
Яскравою окрасою свята стали творчі вітання від місцевих та запрошених гостей. На часть ювілею працівників Деркульського кінного заводу поздоровляли колективи художньої самодіяльності Біловодського району, а також професійні артисти, що з'їхалися зі всіх куточків України.
Вітали іменинників й артисти ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії. Артисти радували всіх присутніх яскравими хітами України; дарували святковий настрій, а також допомогали в цей прохолодний день зігрітися запальним танцем, душевною піснею та неповторною українською мелодією.
Шановні ювіляри, дякуємо вам за те, що кожного дня примножуєте добру славу України, здобутки нашої держави. Ви є гордістю Луганщини та всієї України. Ми безмежно пишаємося вами!