Прес-центр31 травня 2017, 19:05

6 червня у концертній залі Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С.С. Прокофєва відбудеться примєрний показ фільму"На прицілі у щастя"

6 червня о 12.00, у концертній залі Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С.С. Прокоф'єва відбудеться прем'єра документального фільму від одного з постійних авторів та сценаристів студії «Квартал 95» Олександра Брагіна "На прицілі у щастя".

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Три роки тому «русскій мір» приніс в Україну війну. Одразу зруйнувалися плани людей, їх кар'єри і розмірений побут. Багато хто втратив колишнє коло спілкування, втратили друзів, втратили бізнес. Тисячі сімей змушені були шукати щастя на новому місці. Наш фільм - це п'ять історій переселенців з Луганська, які не просто поміняли місця проживання, вони змінилися самі. Почавши життя з чистого аркуша, вони не зламалися перед обставинами. Навпаки, труднощі мотивували їх стати краще, домогтися більшого, знайти в собі нові таланти і, зрештою, знайти себе. Саме тому наші герої приречені бути щасливими, вони - на прицілі у щастя.