Прес-центр5 березня 2018, 15:03

Академічний симфонічний оркестр подарував святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

3 березня,  у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва Академічний симфонічний оркестр дарував піднесений настрій та чарівну музику під керівництвом Богдана Пущака /Київ/. 
Перша весняна програма, яка, до речі, пройшла напередодні Міжнародного жіночого дня, була присвячена всім жінкам, святу весни та кохання.
У цей вечір артисти дарували не тільки найтепліші вітання, а ще й оригінальний симфо-рок концерт. Так, до програми увійшли найкращі авторські твори запрошеного соліста – відомого композитора, поета і рок-музиканта Олексія Ревенко гітара, /Київ/.  Його твори: «Балерина», «Прогулянка по Європі», «Остання казка», «Конкуренція», «Дорога» та інші прозвучали у гармонічній співпраці разом з Академічним симфонічним оркестром у першому відділенні концерту. 
Крім того, рокери, фанати поп-музики і навіть класики змогли в цей вечір почути свої улюблені композиції, бо у другому відділенні на слухачів чекало оригінальне поєднання класичної та сучасної музики. Так, у виконанні Академічного симфонічного оркестру нове дихання отримали пісні «Надія є» Mad Heads, «Не твоя війна» С. Вакарчука, «Мені повезло» Dzidzio, «Тримай» Х. Соловій, а також визнані в усьому світі «Nothing Else Matters» Metallica «We are the champions» та «The show must go on» Queen.
То ж, у цей вечір концерт досяг своєї найвищої мети – подарував піднесенний настрій та створив найтеплішу атмосферу наступаючого свята. Дякуємо всім хто в цей музичний вечір розділив разом з нами та запрошуємо на святковий концерт ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії, який відбудеться 10 березня о 18.00.
Найрадісніших Вам весняних свят!