Прес-центр9 жовтня 2017, 14:10

Ансамбль пісні і танцю «Радани» продовжує свою творчу подорож у рамках обласної культурно-мистецької акції «Український формат»

Ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії знову дарує свої творчі вітання. Цього разу творча команда у складі працівників Центра навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва та артистів Луганської обласної філармонії завітали до смт. Білолуцьк Новопсковського району та смт. Борівське, що на Луганщині та привезли до містечок всесвітньо відомий конкурс Караоке, що вже котрий раз проводиться в рамках обласної культурно-мистецької акції «Український формат» за ініціативи очільника області Юрія Гарбуза.
Найталановитіші мешканці селищ не просто продемонстрували свої музичні таланти, а ще й вибороли звання кращих співаків свого містечка та можливість виступити на великій сцені у фінальному концерті м. Сєвєродонецька.
Між караоке-змаганнями ансамбль пісні і танцю «Радани» дарував всім присутнім свої творчі вітання. Артисти привітали учасників, переможців, а також гостей заходу неповторним виконанням українських сучасних та народних пісень, найпопулярніших хітів Україні.
Отже, перші дні осені зустрічаємо весело, з настроєм та із запальною українською музикою! Всім гарного осіннього настрою та до нових музичних зустрічей, можливо, вже у вас на гостинах!