Прес-центр7 березня 2018, 14:03

Артисти Луганської обласної філармонії привітали жінок Луганщини з 8 березня!

Ансамбль пісні і танцю «Радани» і гурт «БеZМеЖ» взяли участь у великому святковому концерті, присвяченому Міжнародному жіночому дню. Програма, підготовлена загальними зусиллями творчих колективів області, пройшла на сцені Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру. Вітав прекрасну половину людства й сам очільник області Юрій Гарбуз. Він присвятив винуватицям свята найтепліші слова та нагородив жінок Луганської області, які своїм життям, своєю діяльністю довели й досі доводять, що ними треба пишатися.

Що ж стосовно артистів, то до найулюбленішого свята Весни колективи Луганської обласної філармонії приготували програму, насичену яскравими хітами та неповторною музикою. Так, на початку концерту гостей свята зустрічали улюбленими джазовими стандартами артисти джазового тріо.  Після, на сцені вітання дарували ансамбль пісні і танцю «Радани» і гурт «БеZМеЖ». У виконанні артистів прозвучали відомі та життєрадісні «Смайлик», «Перепілочка», «Цьомаю», «Simply the best», «I love my life» та інші пісні, сповнені позитиву, весни і кохання. 

І ще одне: для тих, хто все ж не тримав у це чудове свято нашого музичного поздоровлення, запрошуємо завітати на наші весняні програми яскравого Березня! Отже, святкову атмосферу, приємні емоції та гарний настрій даруємо:

10 березня о 18.00 (Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва) артисти ансамблю пісні і танцю «Радани» даруватимуть святкову програму – «Побачення з Весною». 

11 березня о 13.00 (ТРЦ «Джаз») гурт «БеZМеЖ» вітатиме вас яскравою концертною програмою сучасної музики. 

17 березня о 18.00 (Сєвєродонецький коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва) - концерт під керівництвом диригента Назара Яцківа /Дніпро/ та за участю соліста – Олександра Козаренко, фортепіано /Львів/.

Приходьте! Буде дуже сонячно!