Прес-центр19 грудня 2017, 09:12

Емоції талановитих дітей єднають Луганщину

15 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, культурно-мистецька акція "Сяйво таланту" за мотивами анімаційного фільму "Емоджі муві" зібрала навколо спільної мети кращі дитячі творчі колективи Луганщини.

Разом із героями казкового дійства емоджі Геником, Терабайткою і Дай П'ять талановиті юні артисти допомагали наповнювати батареї смартфону позитивними емоціями, щоб подолати самозакохану і могутню емоджі Міс Смайлер. Обдаровані діти Луганщини довели усім, що справжньому Сяйву Таланту непотрібні оцінки у соціальних мережах: свої емоції артисти дарували зі сцени, так само, як і свої враження − глядачі із зали. Вони довели, що справжня дружба і любов − це не кольорові картинки на екрані смартфонів, а справжня сила, яка може врятувати світ!

Яскравим завершенням дійства стало привітання Голови Луганської ОДА Юрія Гарбуза, який зумів замкнути коло єдності артистів на сцені і глядачів у залі, тим саме ще раз довівши, що Луганщина єдина і неподільна.

Організатори: Управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА та Центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва.