Прес-центр13 листопада 2018, 10:11

Гурт ROCKOKO у супроводі Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії

9 листопада 2018 року на слухачів, які зібралися в концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва, чекала яскрава творча зустріч – рок, фольк, і класична музика поєдналися в одному концерті українського інструментального гурту ROCKOKO зі Львова та Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії під керівництвом диригента Назара Яцківа.

На глядачів очікував новий прогресивний погляд на музику, оригінальне аранжування відомих сучасних пісень та неймовірний драйв. Енергійна музика, що переконує з перших нот, одразу викликала бурхливі овації. Учасники гурту ROCKOKO, які по-своєму переосмислюють класичні стандарти, експериментують у різних напрямках, зарядили своєю енергетикою всіх присутніх вже з перших хвилин свого виступу.

Солісти ROCKOKO подарували сєвєродончанам та гостям міста такі пісні: «Numb» американського рок-гурту Linkin Park, «Shape of my heart» британського музиканта Sting, сучасну композицію українського рок-гурту Океан Ельзи «Там, де нас нема», ексклюзивну композицію в авторській обробці «Чуєш, Брате Мій» Богдана Лепкого. Слід зазначити, що учасники гурту ROCKOKO охоче спілкувалися з публікою, і на питання солістів: «Сподобалася прем’єра?» - зал відповів бурхливими оплесками.

Після завершення концерту слухачі не відпускали учасників гурту та артистів симфонічного оркестру, аплодували їм стоячи та просили ще один виступ на біс. У відповідь на прохання солісти ROCKOKO із задоволенням зіграли!