Прес-центр23 жовтня 2018, 10:10

Концерт Академічного симфонічного оркестру «МУЗИЧНА ПАЛІТРА»

20 жовтня 2018 року Луганська обласна філармонія запросила всіх прихильників музичного мистецтва на концерт Академічного симфонічного оркестру. Справжній калейдоскоп музичних жанрів у виконанні артистів оркестру чекав в цей вечір на всіх присутніх у концертній залі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва. Під керівництвом запрошеного диригента Дмитра Морозова (Харків) артисти оркестру виконали неперевершену програму, до якої увійшли арії з опер і оперет, саундтреки, мюзикли та композиції із кинофільмів, симфоджаз.

Приємним сюрпризом стало те, що у цей музичний вечір всіх шанувальників опери чекала зустріч з неповторною солісткою – Заслуженою артисткою України Оленою Ширяєвою (Харків). Її незабутній вокал вже підкорив публіку в багатьох містах України та зарубіжжя. А в цей день її чарівним співом насолоджувались і в Сєвєродонецьку. Дивовижні твори, а саме: Арія із опери «Magnificat» Й.С. Баха, Каватіна Норми з опери «Норма» В. Белліні, «Чого ж вода каламутна?» з опери «Наталка-Полтавка» М. Лисенка у дивовижному виконанні Олени Ширяєвої вразили своєю чуттєвістю. Прекрасна мелодія любові була представлена композицією «Ой, я дівчина- Полтавка» відомого українського композитора М. Лисенка, яку зал сприйняв бурхливими оплесками.   

У другому відділенні із захопленням всі присутні слухали кращі зразки світової класичної музики та саундтреки з відомих кінофільмів. Артисти Академічного симфонічного оркестру запросили слухачів до екзотичної подорожі, наповненої динамічними творами зі складними партитурами.  Артисти оркестру майстерно виконали музику із кінострічок «Пірати Карибського моря», «Гладіатор», «Титанік» та багато інших саундтреків.

За подаровану артистами музичну насолоду зал віддячив квітами і гучними оваціями.