Прес-центр13 листопада 2018, 17:11

Культурний обмін між Луганською та Львівською областями триває!

В рамках культурного обміну, що спрямований на зміцнення культурних зв’язків між Луганською та Львівською областями, 13 листопада 2018 року відбулась концертна програма сольних виконавців, студентів Дрогобицького музичного коледжу імені Василя Барвінського.

Гостей зі Львівщини та всіх присутніх тепло привітала Марина Яворська, директор ОКЗ «Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва».

«Такі зустрічі вкрай потрібні, та найважливіше – це дружні стосунки, які народжуються в результаті цього проекту», - зазначила у своєму виступі начальник Управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації Аліна Адамчук.

З її словами повністю погодились і поважні гості, Юрій Чумак, директор комунального закладу Львівської обласної ради «Дрогобицький музичний коледж імені В.Барвінського», та Богдан Лазорак, директор державного історико-культурного заповідника «Нагуєвичі». «Ми зустрічаємось, як справжні друзі», - підтвердив Юрій Чумак.

Талановиті студенти подарували всім присутнім справжню насолоду, вразивши рівнем виконавської майстерності!

Без сумніву, творче спілкування через культуру і мистецтво підсилює дух національної єдності між географічно віддаленими, але дружніми областями!