Прес-центр11 серпня 2017, 14:08

Луганська обласна філармонія оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

1.Артист Академічного симфонічного оркестру вищої категорії, концертмейстер, група 1-х скрипок – 1одиниця.

2.Артист Академічного симфонічного оркестру вищої категорії, група 1-х скрипок – 3одиниці.

3. Артист Академічного симфонічного оркестру першої категорії, група 1-х скрипок – 1 одиниця.

4. Артист Академічного симфонічного оркестру вищої категорії, група 2-х скрипок – 1 одиниця.

5. Артист Академічного симфонічного оркестру першої категорії, група 2-х скрипок – 3 одиниці.

6. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої  категорії, група альтів  – 3 одиниці.

7. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, група віолончелей  – 2 одиниці.

8. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  першої категорії, група віолончелей  – 1 одиниця.

9. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, концертмейстер, група контрабасів  – 1 одиниця.

10. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, , група контрабасів  – 1 одиниця.

11. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, група флейт  – 1 одиниця.

12. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  першої категорії, група гобоїв ( 2-й гобой)  – 1 одиниця .

13. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, група фаготів  – 1 одиниця (регулятор групи).

14. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  першої категорії, група фаготів  – 1 одиниця (3-й фагот).

15. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, група валторн ( 3 валторна)  – 1 одиниця.

16. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, концертмейстер, група труб  – 1 одиниця .

17. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, концертмейстер, група тромбонів  – 1 одиниця.

18. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, регулятор, 3-й тромбон, група тромбонів  – 2 одиниці.

19. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  першої категорії, група тромбонів  – 1 одиниця (2-й тромбон).

20. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, арфа  – 1 одиниця.

21. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, група ударних інструментів  – 1 одиниця (помічник концертмейстера).

22. Артист  Академічного  симфонічного  оркестру  першої категорії, група ударних інструментів  – 1 одиниця.

23. Артист вокаліст-соліст, камерний виконавець вищої категорії – 1 одиниця.

24. Артист вокаліст-соліст,  вищої категорії – 2 одиниці.

25. Музикознавець – лектор, вищої категорії  – 1,5 одиниці.

26. Артист, що веде концерти, вищої категорії – 1 одиниця.

27. Акомпаніатор – концертмейстер, вищої категорії – 1 одиниця.

28. Керівник художній – 1  одиниця.

29. Диригент - 1 одиниця.

30. Звукорежисер – 1 одиниця.

31. Головний художник – 1 одиниця.

32. Художник з освітлення – 1 одиниця.

33. Артист вокаліст ансамблю пісні і танцю «Радани», вищої категорії – 1 одиниця.

34. Артист балету ансамблю пісні і танцю «Радани», вищої категорії – 6 одиниць.

35. Артист балету ансамблю пісні і танцю «Радани», першої  категорії – 1 одиниця.

36. Артист ансамблю пісні і танцю «Радани», вищої категорії – 3 одиниці.

37. Керівник художній естрадного ансамблю пісні  і танцю – 1 одиниця.

38. Артист вокаліст естрадного ансамблю пісні і танцю, вищої категорії  – 3 одиниці.

39. Артист вокаліст естрадного ансамблю пісні і танцю, першої категорії  – 1 одиниця.

40. Артист балету естрадного ансамблю пісні і танцю, вищої категорії – 3 одиниці.

41. Артист балету естрадного ансамблю пісні і танцю, першої категорії – 1 одиниця.

42. Артист естрадного ансамблю пісні і танцю, вищої категорії  – 3 одиниці.

43. Артист естрадного ансамблю пісні і танцю, першої  категорії  – 4 одиниці.

44. Музичний редактор – 1 одиниця.

Кваліфікаційні вимоги.

Артист симфонічного (камерного) оркестру вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста симфонічного (камерного) оркестру I категорії не менше 3 років.

 

Артист симфонічного (камерного) оркестру I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста симфонічного оркестру (камерного) II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

 

Артист вокаліст-соліст, камерний виконавець вищої категорії : повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Володіння виразними голосовими, музичними і сценічними здібностями; висока виконавська майстерність; яскрава творча індивідуальність; широке визнання глядачів; виконання провідних партій та ролей в репертуарі театру, сольних концертних програм у двох відділеннях; участь у збірних концертних програмах, музичних та літературно-музичних композиціях, оперних виставах у концертному виконанні, інших формах концертної діяльності.

 

Артист вокаліст-соліст вищої категорії: повна вища освiта вiдповiдного напряму пiдготовки (магiстр, спецiалiст). Стаж роботи за професiєю артиста-вокалiста - солiста I категорiї — не менше 3 рокiв.

 

Музикознавець – лектор вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією лектора (музикознавця) I категорії не менше 3 років.

 

Артист танцювального колективу (балетної групи ансамблю пісні й танцю) вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста танцювального колективу (балетної групи ансамблю пісні й танцю) I категорії не менше 3 років.

 

Артист танцювального колективу (балетної групи ансамблю пісні й танцю) I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста танцювального колективу (балетної групи ансамблю пісні й танцю) II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

 

Керівник художній : повна або базова вища освіті відповідного напрямку підготовки (спеціаліст або бакалавр ) та підвищення кваліфікації. Стаж творчої роботи для спеціаліста – не менше 3 років; бакалавра – не менше 5 років.

 

Звукорежисер: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією звукорежисера II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

 

Артист-вокаліст (естради) вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста музичної комедії, естради) I категорії не менше 3 років.

 

Артист-вокаліст (естради) I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста музичної комедії, естради) II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

 

Артист балету (естради) вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста балету (театру) I категорії не менше 3 років.

 

Артист балету (естради) I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста балету  II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

 

Диригент вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією диригента I категорії не менше 3 років.

 

Диригент I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією диригента II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

 

Головний художник - повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професією художника не менше 3 років.

 

Художник з освітлення - Базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст); для бакалавра - без вимог до стажу роботи, молодшого спеціаліста - підвищення кваліфікації та стаж роботи аналогічної за характером не менше 3 років. 

 

Редактор музичний - повна вища освіта (магістр, спеціаліст)  або стаж роботи за професією не менше 3 років.

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст); для магістра - без вимог до стажу роботи, спеціаліста - стаж роботи за професією редактора музичного II категорії - не менше 2 років. 

 

Акомпаніатор- концертмейстер вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією акомпаніатора- концертмейстера I категорії не менше 3 років.

 

Артист, що веде концерт, вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста, що веде концерт, I категорії не менше 3 років.

 

Керівник художній естрадного ансамблю пісні  і танцю - повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж творчої роботи не менше 5 років.

 

Документи приймаються за адресою: Луганська область, місто Сєвєродонецьк, вул. Шевченка, буд. 3.  Конкурс буде проведено в музичній школі 14 вересня  2017 року. Телефон для довідок – 050-218-38-17.

Документи приймаються щоденно до11 вересня  2017 року з 9:00 до 13:00, крім суботи та неділі.

Для участі в конкурсі громадянин України надає наступні документи:

1) заяву про участь в конкурсі у довільній формі;

2) особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;

3) копія паспорта та ідентифікаційного номеру(оригінали надаються особисто);

4) копія  трудової книжки (за наявності);

5) копія документа про освіту (диплому та додатку) за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, зіграних ролей, виконаних номерів, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).