Прес-центр2 жовтня 2018, 11:10

Луганська обласна філармонія оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

 (м. Сєвєродонецьк, вул. Шевченка, буд.3), відповідно до частини другої статті 21 Закону України «Про культуру» (формування кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури здійснюється на конкурсній основі) та Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 № 497, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад, а саме:

 

Артист академічного симфонічного оркестру вищої категорії, концертмейстер, група 1-х скрипок – 1 одиниця.

Артист Академічного симфонічного оркестру вищої категорії, група     1-х скрипок – 1 одиниця.

Артист академічного симфонічного оркестру першої категорії, група 2-х скрипок – 2 одиниці.

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  вищої  категорії, концертмейстер, група альтів – 1 одиниця.

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  першої  категорії, група альтів – 1 одиниця.

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, концертмейстер, група контрабасів – 1 одиниця.

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, група контрабасів – 1 одиниця.

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  першої категорії, група контрабасів – 1 одиниця.

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, концертмейстер, група флейт – 1 одиниця.

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  вищої категорії, концертмейстер, група труб  – 1 одиниця.

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  першої категорії, група гобоїв – 1 одиниця (2-й гобой).

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  першої категорії, група фаготів – 1 одиниця (3-й фагот).

Артист  академічного  симфонічного  оркестру  першої категорії, група валторна – 1 одиниця (4-а валторна).

Артист, що веде концерти, вищої категорії – 1 одиниця.

Акомпаніатор – концертмейстер, вищої категорії – 0,5 одиниць.

Керівник художній ансамблю пісні і танцю «Радани» – 1  одиниця.

Артист балету ансамблю пісні і танцю «Радани», вищої категорії – 5 одиниць.

Артист вокаліст ансамблю пісні і танцю «Радани», вищої категорії – 1 одиниця.

Артист вокаліст естрадного ансамблю пісні і танцю, вищої категорії  – 1 одиниця.

Артист балету естрадного ансамблю пісні і танцю, вищої категорії – 3 одиниці.

Артист балету естрадного ансамблю пісні і танцю, першої категорії – 1 одиниця.

Артист естрадного ансамблю пісні і танцю, вищої категорії  – 1 одиниця.

Артист естрадного ансамблю пісні і танцю, першої  категорії – 3 одиниці.

 

Кваліфікаційні вимоги.

 

Артист симфонічного оркестру вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста симфонічного (камерного) оркестру I категорії не менше 3 років.

Артист симфонічного оркестру I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста симфонічного оркестру (камерного) II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

 

Артист  ансамблю пісні і танцю: вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста танцювального колективу (балетної групи ансамблю пісні й танцю) I категорії не менше 3 років.

Артист ансамблю пісні і танцю: I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста танцювального колективу (балетної групи ансамблю пісні й танцю) II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

Артист ансамблю пісні і танцю: вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста камерного ансамблю I категорії не менше 3 років.

Артист ансамблю пісні і танцю: I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста камерного ансамблю II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

 

Артист-вокаліст (естради) вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста музичної комедії, естради) I категорії не менше 3 років.

Артист-вокаліст (естради) I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста музичної комедії, естради) II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

 

Артист балету (естради) вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста балету (театру) I категорії не менше 3 років.

Артист балету (естради) I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста балету  II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

Артист естрадного ансамблю пісні і танцю вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста естрадного ансамблю I категорії не менше 3 років.

Артист естрадного ансамблю пісні і танцю I категорії: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра — без вимог до стажу роботи, для спеціаліста — стаж роботи за професією артиста естрадного ансамблю II категорії не менше 2 років, бакалавра — не менше 3 років.

Керівник художній ансамблю пісні і танцю - повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж творчої роботи не менше 5 років.

Акомпаніатор-концертмейстер вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією акомпаніатора-концертмейстера I категорії не менше 3 років.

 

Артист, що веде концерт, вищої категорії: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста, що веде концерт, I категорії не менше 3 років.

 

Документи приймаються за адресою: Луганська область, місто Сєвєродонецьк, вул. Шевченка, буд. 3.  Конкурс буде проведено в музичній школі №1 о 9-00 30 жовтня 2018 року. Телефон для довідок – 050-218-38-17.

Документи приймаються щоденно до 26 жовтня  2018 року з 9:00 до 13:00, крім суботи та неділі.

Для участі в конкурсі громадянин України надає наступні документи:

1) заяву про участь в конкурсі у довільній формі;

2) особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з      вклеєною фотокарткою;

3) копія паспорта та ідентифікаційного номеру (оригінали надаються особисто);

4) копія  трудової книжки (за наявності);

5) копія документа про освіту (диплому та додатку) за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, зіграних ролей, виконаних номерів, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).