Прес-центр28 червня 2017, 16:06

Луганська обласна філармонія запросила всіх бажаючих на урочистий концерт з нагоди відзначення 21-ї річниці Конституції України

27 червня Луганська обласна філармонія запросила всіх бажаючих на урочистий концерт з нагоди відзначення 21-ї річниці Конституції України.

Святковий захід пройшов у Концертній залі Сєвєродонецького обласного музичного училища та зібрав велику кулькість вдячних слухачів. Святкування на честь прийняття Найвищого закону розпочалося його урочистою частиною. Слово мав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, який привітав всіх присутніх зі святом та згідно Указу Президента України особисто нагородив видатних людей Луганщини «За багаторічну сумлінну працю, високі професійні досягнення, значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток держави». У церемонії нагородження відзначили й артиста Луганської обласної філармонії. Почесне звання «Заслужений артист України» було присвоєно Друппову Віктору Івановичу.

Святковий захід продовжився великою концертною програмою Академічного симфонічного оркестру за участю солістів Луганської обласної філармонії, лауреатів міжнародних конкурсів і фестивалів Олени Босенко /сопрано/ та Ігоря Новікова /тенор/. Під керівництвом головного диригента Євгена Тутевича оркестр виконав твори видатних українських композиторів, а також найпопулярніші українські народні пісні, неперевершені звуки яких дійшли до самих глибин душі, залишивши невичерпний слід патріотизму та любові до рідної Батьківщини.

Колектив Луганської обласної філармонії ще раз від щирого серця вітає всіх українців з Днем Конституції України! Бажаємо міцного здоров'я, бадьорості духа та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє нашої спільної держави!