Прес-центр23 квітня 2018, 12:04

Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр представив свої роботи глядачам столиці

17 квітня на сцені Центрального Будинку Офіцерів Збройних сил України київські глядачі побачили комедію «Веселий дух» Н. Кауарда за участю володарки багатьох кінопремій, героїні улюблених телесеріалів, однієї зі 100 найвпливовіших жінок України, відомої української театральної та кіноакторки Римми Зюбіної. У виставі вона зіграла роль досить екстравагантної посередниці між світом духів і реальністю, яку запрошує на спіритичний сеанс успішний драматург в намаганні вхопити творче натхнення, але з тих пір його яскраві фантазії стають для нього справжнім кошмаром. Глядачі ж мали змогу насолодитись легким дотепним сюжетом п’єси, комедійним талантом знаної акторки, феєрична енергетика якої завжди допомагає партнерам по сцені вдало зіграти виставу, а також професіоналізмом творчого колективу театру.

18 квітня на сцені Київського академічного театру «Колесо» в рамках ІІ Міжнародного театрального фестивалю камерних вистав AndriyivskyFest театр показав кумедне й водночас філософське комедійне фентезі на 1 дію «Станція» О. Вітра, де незвичайні обставини сюжету дали можливість глядачеві від душі посміятись і згадати свої найпотаємніші бажання, яким судилось чи не судилось здійснитись. Особливого натхнення творчій групі театру надала присутність в залі автора, від якого багато теплих слів актори почули після вистави.
Наступні виступи театру за межами області відбудуться в травні, на фестивалі «Мельпомена Таврії» театр представить виставу «Лавина» Т. Джюдженоглу. Глядачі м. Миколаїв побачать виставу 17 травня, а м. Херсону 18 травня, до зустрічі на виставах нашого театру!