Прес-центр10 листопада 2018, 18:11

Марківка святкує День української писемності та мови

Незабутнє свято подарували марківчанам учасники проекту «Український схід», який реалізується Міністерством культури України спільно з Луганською та Донецькою військово-цивільними адміністраціями та волонтерами і спрямований на підтримку військових і цивільних, які знаходяться в зоні АТО.

Літературно - мистецьке свято за участю заслуженої артистки України Анжеліки Рудницької, народної артистки України Наталії Шелепницької, молодих українських виконавців Івана Войцехівського та співачки Е.К.А., відомого українського гурту «ОТ VINTA» розпочалося з флешмобу.

Також на свято завітали: голова Марківської райдержадміністрації Ігор Дзюба, голова районної ради Андрій Лигута, працівники Управління культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації.

Про те, що свято було до вподоби марківчанам, свідчила повна глядацька зала! Вдячні глядачі не лише бурхливо аплодували, а навіть підспівували!

А Державний Гімн, який наприкінці заходу дружньо заспівали господарі та гості Марківки, розчулив багатьох присутніх до глибини душі! Безсумнівно, таке яскраве свято залишиться надовго у спогадах!