Прес-центр1 листопада 2018, 15:11

Осінній кубок «Hand made»

01 листопада 2018 року на базі Старобільського Районного Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся Районний конкурс-майстерня дитячої творчості Осінній кубок «Hand made». Примітно, що конкурс проводиться вже другий рік поспіль та стає доброю традицією! Наукові співробітники Луганського обласного музею були запрошені на захід у якості членів журі.

Як відомо, хенд мейд – це речі створені власноруч, якщо розуміти цей термін буквально. Але культура Хенд мейд речей дещо відрізняється від звичайного рукоділля, з якого розвинувся хенд мейд. Хенд мейд – це мистецтво створювати речі, що несуть в собі позитивну енергетику та чудовий настрій. Такий ефект досягається через те, що хенд мейдом займаються тільки ті люди, які дійсно люблять цю справу. А у Старобільському Районному Будинку творчості дітей та юнацтва, у гуртку під керівництвом Марини Володимирівни Туки ще й навчають дітей хитрощам, секретам у роботах висловлювати ідеї, реалізувати свої фантазії.

Участь у осінньому етапі конкурсу-майстерні брали вихованці Старобільської гімназії, Старобільської СЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Старобільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Підгорівської ЗОШ І-ІІІ ст. Гріє серце враження від естетичного задоволення, позитивного настрою, неперевершених робіт учасників конкурсу! Величезна вдячність організатора за якісну, насичену програму, прекрасне оформлення залу…продумане було все…і навіть дипломи учасників конкурсу були виготовлені вручну! Справжній хенд мейд!

P.s ви можете вибрати заняття за своїм темпераментом і здібностями. Шукайте себе у творчості, розвивайтеся, отримуйте задоволення, дарувати своє тепло і будьте щасливі!