Прес-центр3 листопада 2015, 21:11

Перемога Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру на Міжнародному фестивалі

       

 З 27 жовтня по 3 листопада 2015 року в м. Ніжин (Чернігівська область) відбувся ХІ Міжнародний театральний фестиваль жіночої творчості ім. М. Заньковецької, в якому прийняв участь творчий склад Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру з виставою «Наша кухня», в якій задіяні актриси театру Наталя Карчкова, Інна Амброзієва та Лідія Кісліцина.

         За підсумками голосування високопрофесійного журі фестивалю Дипломом лауреата І ступеня серед актрис-учасниць з Миколаєва, Києва, Чернігова, Коломиї (Івано-Франківська область) та Львова, нагороджена актриса Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру Наталя Карчкова!

         У виставі «Наша кухня» талановита та яскрава Наталя Карчкова розкриває перед глядачем історію життя звичайної жінки Цилі, яка під час Другої світової війни в страшних умовах втрачає дитину. Актрисі вдалося створити образ люблячої матері, яку біль від великої трагедії не відпускає протягом всього життя.

        Професійна майстерність актриси Н. Карчкової була відмічена й глядацькою аудиторією, яка по закінченню вистави бурхливими оплесками вітала переможницю.

       Диплом переможця І ступеня ХІ Міжнародного театрального фестивалю жіночої творчості ім. М. Заньковецької для Н. Карчкової не перша перемога, в її творчому доробку диплом і премія фестивалю «Тернопільські театральні вечори», диплом лауреата в номінації «Краща акторська робота» Всеукраїнського молодіжного фесту «Театрон», диплом «За краще музично-пластичне рішення» V Міжнародного фестивалю «Вересневе небо дітям України».

       Бажаємо актрисі Н. Карчковій та всьому колективу Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру нових зірок на небосхилі театрального мистецтва, цікавих ролей, постановок та натхнення!