Прес-центр28 листопада 2015, 22:11

Під час вистави Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру вшанували пам'ять жертв Голодоморів

28 листопада, в День пам’яті жертв Голодоморів, в приміщенні міського Палацу культури м. Сєвєродонецька відбулася вистава «Наша кухня» Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

На початку вистави, глядачі та актори вшанували пам'ять жертв Голодоморів хвилиною мовчання. Як символ пам’яті на сцені, в глечику з пшеницею запалили свічку, яка горіла протягом всієї вистави і була нагадуванням про страшні злочини, скоєні проти українців. 

В цей день драматична історія двох жінок, яка не може залишити байдужим нікого бо розповідає про материнську втрату, об’єднала події різних часів і горе декількох поколінь українців.

Після закінчення вистави, перед Палацом культури, глядачі змогли побачити символічний хрест складений зі свічок учасниками тематично-мистецької акції до Дня пам’яті жертв Голодоморів «Не згасне пам’ять», організатором якої виступив міський Палац культури.