Прес-центр14 березня 2018, 08:03

Побачення з Українською Весною дарували артисти ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії!

10 березня артисти ансамблю пісні і танцю «Радани» запросили жителів міста Сєвєродонецька та його гостей на довгоочікуване побачення з Українською Весною, де артисти щирою українською піснею закликали весну та вітали всіх жінок з Міжнародним жіночим днем. 

Музика та спів, що лунали цього весняного вечора зі сцени Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва, дарували людям піднесений настій та щирі емоції. Тут все співало про любов та звеличувало правічну нев’янучу українську пісню, квітучу Весну, що здавна живе у серці нашого народу. 

У концерті вразило цікаве поєднання прадавніх традицій, народних пісень з сучасною музикою та весняним святкуванням сьогодення. Найтепліша сонячна атмосфера була передана завдяки постійним жартівливим діалогам, яскравим костюмам, сценічному дійству та професіоналізму виконавців. 

Також слід зазначити чудовий вокал, вражаючий хореографічний та музичний супровід вокалістів, неповторні інструментальні твори, які, без сумнівів, додали колоритності концертній програмі. 

Захоплені професійністю та талантом, глядачі ще довго не відпускали артистів зі сцени, вшановуючи їх творчість оваціями, квітами та вигуками «Браво!».

Шануйте українське, любіть свою Батьківщину, її традиції, історію і найближчі до серця українські пісні!