Прес-центр9 листопада 2015, 18:11

Працівники культури Попаснянського району відзначили професійне свято

9 листопада 2015 року в Попаснянському районному Будинку культури відбулись урочисті заходи, присвячені Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. Працівники культури району  зібрались в м. Попасна, щоб привітати один одного з професійним святом і подарувати не тільки позитивні емоції від зустрічі, а й концертні номери, підготовлені учасниками аматорських колективів Попаснянщини.

З професійним святом служителів муз району привітали заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Ольга Лішик та начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Аліна Адамчук, які відмітили, що працівники культури не припиняли своєї діяльності навіть під час активних бойових дій, що до не давніх часів відбувались на території району, а одразу ж після закінчення ворожих обстрілів, самовіддані улюбленій справі митці, розпочали з новою силою примножувати українську культури на території району.

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва – це свято не тільки, тих хто присвятив своє життя духовному та естетичному розвитку людей, а й всіх хто не представляє свого існування без чарівного світу мистецтва. Тож у цей день, справжнім подарунком для всіх жителів Попаснянського району, стала вистава Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру «Обережно – жінки!», яку творчий склад театру презентував мешканцям району після офіційної частини заходу. Вистава пройшла в гарній дружній атмосфері, а по її закінченню глядацька зала бурхливими оплесками подякувала акторам за подаровані позитивні емоції.