Прес-центр28 вересня 2018, 09:09

Привітання начальника управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації Аліни Адамчук з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Шановні бібліотекарі!

Прийміть щирі вітання з Всеукраїнським Днем бібліотек!

Кожна нація, що прагне до розвитку і збереження свого культурного надбання, повинна плекати книгозбірні й всебічно сприяти процвітанню бібліотечної справи, цінує інтелектуальну працю бібліотекарів. Саме завдяки бібліотекам збережено досвід багатьох поколінь, до наших днів дійшли безцінні відомості про історію людства.

Сучасна бібліотека вирішує нові задачі: безпосередньо впливає на життєдіяльність громади, знижує соціальну напругу, поєднує усіх нас навколо загальної національної ідеї, забезпечує громадянам вільний доступ до різноманітних інформаційних послуг та постає центром просвіти і дозвілля.

Дякую Вам, шановні бібліотекарі, за самовіддану подвижницьку працю, відданість збереженню і розвитку культури, книзі, читачеві!

Бажаю вам завжди відчувати гордість за свою професію, переконаність у суспільній значущості своєї справи, подальших творчих успіхів у благородній справі інформування та просвіти нинішніх і майбутніх поколінь, здоров'я і благополуччя! Нехай ваш натхненний труд завжди буде затребуваний, а бібліотеки, зберігаючи кращі традиції, успішно розвиваються!

Міцного здоров’я, наснаги, радості і щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі!

З повагою,

начальник Управління культури,

національностей та релігій

Луганської облдержадміністрації

Аліна Адамчук