Прес-центр7 серпня 2018, 09:08

Проект «Routes4U» шукає експертів

У рамках пріоритетного напряму-3 «Сприяння розвитку культури та туризму, контактам між людьми» Стратегії Європейського Союзу для Дунайського регіону оголошено конкурс експертів з двадцяти країн, у тому числі з України, який реалізується проектом «Routes4U». «Routes4U» є спільним проектом Ради Європи та Європейської комісії (Генеральний Директорат Європейської комісії з питань регіональної та міської політики, DG REGIO). Проект сприяє регіональному розвитку через програму Ради Європи «Культурні маршрути» у чотирьох макрорегіонах Європейського Союзу відповідно до Конвенції Фаро, зокрема в Дунайському регіоні, до якого належать Івано-франківська, Одеська, Чернівецька, Закарпатська області України. Детальна інформація у додатку (англійська мова).

Проект «Routes4U» шукає експертів за такими напрямами:

- Регіональний розвиток та / або сталий розвиток;

- Соціальна взаємодія та / або групова згуртованість;

- Культурне співробітництво;

- Сталий туризм;

- Охорона природної та культурної спадщини;

- Комунікації та / або зв'язки з громадськістю.

Завданнями експертів є: Дослідження існуючої макрорегіональної політики в галузі культурних маршрутів, а також розробка нових політик, керівних принципів чи рекомендацій.

Вивчення економічної, туристичної та політичної ситуації в чотирьох макрорегіонах, виявлення проблем, можливостей та потреб.

Навчання з предметів, пов'язаних з культурними маршрутами, такими як маркетинг, сталий туризм, мале та середнє підприємництво.

Кінцевий термін подання заявок на конкурс - 15 серпня 2018 року.

Просимо поширити вищевикладену інформацію з додатками серед осіб, що змогли б виступити у якості експертів конкурсу в рамках проекту «Routes4U».

Детальна інформація щодо конкурсу: https://pjp-eu.coe.int/en/web/cultural-routes-and-regional-development/-/routes4u-second-call-for-experts.

P.S. Нагадуємо, що інформація щодо участі України у програмі Ради Європи “Культурні маршрути” є на сайті Мінкультури http://bit.ly/mincult-cr