Прес-центр20 червня 2018, 11:06

Просимо підтримати україномовні патріотичні періодичні видання!

Сьогодні на українському інформаційному ринку домінують газета: і журнали, що виходять мовою агресора і відіграють деструктивну роль, підривають соціально-психологічну стійкість суспільства шляхом створення і просування у масову свідомість негативних образів, чужих вітчизняній культурі ідеалів і цінностей, а державні україномовні видання змушені виживати.

Україномовні патріотичні періодичні видання повинні бути єдиним фронтом, який протистоїть російській агресії, медіаресурсам «русского міра». Наше завдання - витіснити агентів кремля з медіаринку України.

На жаль, сьогодні ми змушені констатувати, що україномовні друковані ЗМІ опинилися на межі виживання, саме тому, повідомляємо, що триває передплата на україномовні культурологічні ЗМІ та просимо підтримати, а саме передплатити ці видання для бібліотек і закладів культури області на II півріччя 2018 року.

Газета «Культура і життя»

передплатний індекс: 60960, вартість передплати на II півріччя - 199,58 грн.

Журнал «Українська культура»

передплатний індекс: 95220, вартість передплати на II півріччя - 256,67 грн.

Окремо просимо підтримати газету «Кримська світлиця», яка є єдиним державним україномовним друкованим виданням Криму, що виходить з 1992 року, а нині опинилася під загрозою знищення. Видання впродовж 25-ти років свого існування вело постійну боротьбу з проросійською пропагандою в Криму і не раз засвідчувало свою дієвість у захисті від інформаційних атак з боку РФ.

Окупація Криму спричинила низку істотних проблем в існуванні видання. Через евакуацію з окупованої території редакція газети втратила приміщення, частину працівників, матеріально-технічну базу, читацьку аудиторію тощо. Попри істотні негаразди, зусиллями ентузіастів, вимушених переселенців, працівників редакції та ін. робиться все, аби зберегти видання і вижити на материковій Україні. Проте цих зусиль замало і газета потребує підтримки у вигляді передплати.

Будемо вдячні за передплату нашого видання на друге півріччя 2018 р. Передплатний індекс: 90269.