Прес-центр23 жовтня 2017, 17:10

Результати другого засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.М.Горького

23.10.2017 в приміщенні облдержадміністрації відбулося друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.М.Горького. На засіданні була представлена публічна презентація проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років кандидата на посаду Моісєєвої Світлани Анатоліївни.

Керуючись положеннями Порядку проведення конкурсного добору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників закладів культури, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Луганської області, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 19.08.2016 № 483, зареєстрованим у Головному територіальному управлінні юстиції у Луганській області 01.09.2016 за  № 44/1554, конкурсною комісією було прийнято рішення, що за результатами конкурсного добору на посаду директора Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.М.Горького може бути призначено: Моісєєву Світлану Анатоліївну.

 

Відеотрансляція 1 частина

Відеотрансляція 2 частина

Відеотрансляція 3 частина